VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
English for Architecture and Urban Planning
Publikacija

English for Architecture and Urban Planning

Neda Borić Autorica: Neda BorićUrednik: Mia Roth Čerina
Izdavač: Golden marketing - Tehnička knjiga; Arhitektonski fakultet Sveučilišta u ZagrebuMjesto izdanja: ZagrebGodina izdanja: 2012ISBN: 978-953-212-425-5
Udžbenik English for Architecture and Urban Planning prvi je udžbenik napisan za potrebe arhitektonsko-urbanističke struke u Hrvatskoj. Namijenjen je prije svega studentima arhitekture i urbanizma radi njihovoga osposobljavanja za usmenu i pisanu komunikaciju na engleskom jeziku, praćenje stručne literature te buduće profesionalno djelovanje. Udžbenik sadrži 23 nastavne jedinice utemeljene na autentičnim tekstovima s temama koji prate osnovne sadržaje studija te autorski sastavljenim vježbama namijenjenima razvijanju specifičnih vještina: čitanje stručnih tekstova s razumijevanjem, usvajanje stručne terminologije i jezičnih struktura, razvijanje usmene i pismene kompetencije te snalaženje u poslovnom okruženju u struci. Osim studentima, udžbenik može korisno poslužiti i svima koji se u arhitektonskoj struci služe engleskim jezikom.
Karta