HR / EN

Biografija

Rođen u Rijeci 11.04.1971. godine. Osnovnu i srednju školu Matematičko-informatičkog smjera završava u Ogulinu. Diplomirao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu 1996. god. pod mentorstvom prof. dr. sc. Ivan Galaso s radom: Priprema ogrijevnog i rashladnog medija u hotelima, Zagreb.
Od 1997. godine radi u tvrtki Termosoft u Zagrebu kao stručni suradnik, projektant suradnik i ovlašteni projektant.
Stručni ispit položio je 2000. godine te je od 2001. upisan u Imenik ovlaštenih inženjera Hrvatske komore inženjera strojarstva. 2013. Godine završava MODUL 1, odnosno Edukaciju za izradu Energetskih certifikata (Energy Audits).
Radi na nizu projekata, od kojih je većina u fazi izvedbe. Prezentirao je radove na međunarodnim konferencijama, sudjelovao je na stručnim skupovima. Posjeduje iskustvo u suradnji sa lokalnim distributerima energenta kao i gradskim uredima, na projektiranju i nadzoru strojarskih instalacija grijanja, hlađenja, ventilacije, klimatizacije, uljnog gospodarstva, vodovoda, kanalizacije i tehničkih plinova u Hrvatskoj. Upoznat je sa segmentom upravljanja tvrtkom, kao i upravljanja ljudskim resursima, ispitivanjem sustava ventilacije i klimatizacije, buke, kotlovnica, centralnog grijanja prema važećim zakonima RH, također sastavljanje atestne dokumentacije u Hrvatskoj.

Ostali članovi kabineta

Karta