Termini i raspored za Dodatnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti  2022. - Preddiplomski studij arhitektura i urbanizam
Aktualnost

Termini i raspored za Dodatnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti 2022. – Preddiplomski studij arhitektura i urbanizam

29. lipnja 2022.

Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti (preddiplomski studij Arhitekture i urbanizma) održat će se u subotu, 02. srpnja 2022. godine na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Kačićeva 26.

Svi uredno prijavljeni pristupnici trebaju biti pred glavnim ulazom u zgradu Arhitektonskog fakulteta u Kačićevoj 26, najkasnije u 9:00 sati te donijeti  osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Test sposobnosti percepcije prostora  i test opće kulture 

 09:15 – 11:45 sati

Test provjere likovnih i grafičkih sposobnosti 

15:30 – 18:00 sati

Ulazak u zgradu će biti omogućen u 9:00 sati u jutarnjem dijelu ispita, te u 15:15 sati u popodnevnom dijelu ispita. Pristupnicima nije dozvoljen ulaz u zgradu prije navedenog vremena. Nakon ulaska molimo pratiti putokaz direktno prema dvorani, bez zadržavanja na hodnicima i stubištima.

Preporučuje se donošenje vlastite bočice s vodom. Nakon ispita pristupnicima nije dozvoljeno zadržavanje u zgradi.

Pristupnici tijekom pisanja ispita na radnom stolu smiju imati samo osobnu iskaznicu/putovnicu i vlastitu bočicu s vodom. Sav pribor potreban za rješavanje testova dobiti će na ispitu. Sve ostale stvari (torbe, mobilne uređaje, 'pametne' satove…) pristupnik stavlja na za to predviđeno mjesto u ispitnoj prostoriji.

Raspored pristupnika po ispitnim dvoranama nalazi se OVDJE.  

Karta