VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
Aktualnost

"KVART ZA MENE / GRAD ZA MENE" – od mjerila urbanog detalja do mjerila grada

17. veljače 2023.

IZLOŽBA RADOVA STUDENATA

ARHITEKTONSKOG I FILOZOFSKOG FAKULTETA

SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

RADIONICA 3 – URBANIZAM / Katedra za urbanizam, prostorno planiranje i pejsažnu arhitekturu AF

ODRŽIVI URBANI RAZVOJ – PARTICIPATIVNI PRISTUP / Odsjek za sociologiju FF

 

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe studentskih radova "KVART ZA MENE / GRAD ZA MENE" nastalih u suradnji Arhitektonskog i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u akademskoj godini 2022./2023.

Izložba studentskih radova „KVART ZA MENA / GRAD ZA MENE“, rezultat je suradnje Arhitektonskog i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Radovi su realizirani suradnjom studenata i voditelja na kolegiju "Radionica 3 - Urbanizam" (voditelj prof. Tihomir Jukić) na Diplomskom studiju Arhitektura i urbanizam (AF) i kolegiju "Održivi urbani razvoj - participativni pristup" (voditeljica izv. prof. Jana Vukić) na diplomskom studiju sociologije (FF). Uz voditelje u projektu su sudjelovali asistenti Kristina Perkov (AF) i Bruno Šimac (FF).

Studentski zadaci osmišljeni su kroz interdisciplinarni pristup temi planiranja zapadnog dijela grada Zagreba. Radni timovi bili su interdisciplinarno sastavljeni (studenti arhitekture i sociologije) s ciljem zbližavanja mladih stručnjaka i međusobnog upoznavanja tehničkog i društvenog znanstvenog područja te jačanja senzibiliteta za društvo i prostor kao jedinstvenu stvarnost.

Otvorenje izložbe održat će se u ponedjeljak 20. veljače 2023. godine s početkom u 12:00 sati u auli Knjižnice Filozofskog fakulteta. Izložba ostaje otvorena do ponedjeljka 27. veljače.

Veselimo se Vašem dolasku!

AF / KUPPPA

 

PRILOG: pozivnica

Karta