Toshiyuki Inoue i Kimihiro Hashimoto: Seizmički standardi gradnje i građevinska administracija u Japanu, predavanje 2.5. u 11
Aktualnost

Toshiyuki Inoue i Kimihiro Hashimoto: Seizmički standardi gradnje i građevinska administracija u Japanu, predavanje 2.5. u 11

Pozivamo vas na predavanje "Seizmički standardi gradnje i građevinska administracija u Japanu" koje će održati japanski stručnjaci iz područja građevinarstva, Toshiyuki Inoue i Kimihiro Hashimoto. Toshiyuki Inoue je bivši državni tajnik japanskog Ministarstva zemljišta, infrastrukture, transporta i turizma (Ministry of Land, Infrastructure, Transport and Tourism) koji trenutno obnaša dužnost predsjednika organizacije Center for Better Living (http://www.cbl.or.jp/english/), a Kimihiro Hashimoto je predsjednik organizacije The Building Center of Japan (https://www.bcj.or.jp/en/). Obje organizacije bave se istraživanjima i razvojem pozitivnih arhitektonskih i građevinskih praksi u Japanu, kao i njihovom implementacijom s ciljem poboljšanja dobrobiti cjelokupnog društva, širenja znanja i informacija, te međunarodne razmjene.

Predavanje će se održati 2. svibnja 2018.  s početkom u 11:15 sati u predavaonici 81.

Veleposlanstvo Japana ove godine obilježava 25. obljetnicu uspostave diplomatskih odnosa Japana i Republike Hrvatske, te je ovo predavanje jedno u nizu događanja s tim povodom.
Jezik predavanja je engleski, a predviđeno trajanje oko 90 minuta. Predavanje organizira Građevinski fakultet u suradnji s Veleposlanstvom Japana u Republici Hrvatskoj i Arhitektonskim fakultetom.
 

27. travnja 2018.
Karta